Rådgivning

Alltid lågt pris

Är det lönt att
renovera för
att höja värdet
på bostaden?

Boka värdering och få tips och råd

Att hålla bostaden i bra skick är det viktigaste du kan göra för att den inte ska tappa i värde. Men det finns också renoveringar som kan göra att värdet ökar mer än vad renoveringen kostar – vilket innebär vinst vid en försäljning. Även om man inte ska sälja precis i stunden, eller kanske inte ens bestämt sig för att sälja än, kan det vara en god idé att ta hem en byggproffs som kan titta på bostaden och kan vi ge tips om vad säljaren kan göra för att öka värdet på bostaden.

img

Byggrådgivning

Renovera eller inte?

Att göra mindre renoveringar eller uppfräschningar är oftast lönsamt. När vi gör en värdering, är detta en av de saker som vi kan ge råd om. Det går inte att säga en generell regel utan är väldigt mycket fall till fall, om det är värt att göra en större renovering – eller inte. Hör med oss först om det kan vara värt insatsen, du vill ju att renoveringen ska löna sig i både tid och pengar.

När en potentiell köpare tittar på huset skall han inte kunna se något som ser trasigt eller skadat ut. Detsamma gäller innan du låter en mäklare värdera huset. Även små skador kan få huset att kännas gammalt och i behov av ett ansiktslyft. Du bör därför noga granska alla rum och reparera eventuella skavanker.

Vår rådgivning ger dig kunskap inför en ombyggnad eller renovering och hjälper dig till ett lyckat byggprojekt.

Köp - Renovera - Sälj

Byggrådgivning
på plats

Det här måste du ta ställning till

Vi ska hjälpa dig eller ger vi ut olika tips och förslag på hur ni ska gå tillväga för att renovera ert hem precis så som ni vill ha det, oavsett om ni vill göra jobbet själva eller anlita en hantverkare. När du ska renovera ditt hem finns det saker du måste ta hänsyn till. Frågor som kan komma att dyka upp är:

  • Vilken typ av material ska du använda?
  • Vilken konstruktion är lämpligast?
  • Vad bör du tänka på om du ska anlita hantverkare?
  • Vilka byggnormer, regler och lagar gäller?

Byggrådgivning

Ställ frågor till oss – hemma hos dig

Vår rådgivning görs på plats i ditt hem vilket bidrar till att vi kan utgå från din situation. Under vårt möte kan du ställa alla tänkbara frågor så hjälper vi till. Det här kan du fråga oss om:

  • Olika konstruktioner
  • Inomhusmiljö – fukt, ventilation, energi och mm.
  • Materialval
  • Byggprocesser, praktiska råd, checklistor och avtal. Frågor som bland annat rör våtrumsrenoveringar och kvalitetsdokument som hantverkare ska lämna för att styrka det utförda arbetet
  • Hänvisning till byggnormer, regler och lagar

Du får ett enkelt och tydligt protokoll med relevant information efter vår rådgivning. Dessutom vi kan hjälpa dig med att inhandla allt material som kakel, klinkers, färger, tapeter och mm.

img

Offertförfrågan

Fyll i offertförfrågan
och skicka så
kontaktar vi
dig inom kort

Ring Oss

070-9546648