Vilka är vi?

Mångårig erfarenhet och ett gott rykte på marknaden

Renoveringstjänster från oss!

Agmir Måleri & Fastighetsservice erbjuder renoveringstjänster sedan 1982. Tillsammans med yrkesskickliga hantverkare levererar vi trygghet, förtroende och fackmannamässig kvalitet i alla projekt. Inget projekt är för litet eller för stort. Vi har utfört en lång rad mindre och större projekt, både åt privatkunder så väl som företagare. Vi är mycket stolta över alla våra projekt samt de fina referenser vi har fått från våra kunder. Att vi inte har några garantiprojekt, är ännu ett bevis på att vårt arbete är oklanderligt och professionellt utfört.

Vårt engagemang är 100 % i alla våra projekt oavsett om det är ett mindre eller större projekt. Vi strävar efter att ha en nära och tät dialog med våra kunder, för att diskutera lösningar och materialval, tider samt kostnader, så att det inte blir några överraskningar i slutändan. Vi sätter alltid våra kunder i centrum. Inte så konstigt egentligen - för det är ju din byggdröm vi förverkligar. Alla våra medarbetare samt samarbetspartners har lång erfarenhet och teoretisk kunskap i botten, ett stort hjärta och engagemang – just detta gör att vi är din bästa byggpartner!

Kvalitet

Certifiering

step1

01

Kvalitetspolicy

Vår kvalitetspolicy innebär att vi kvalitetssäkrar själva hantverkstjänsten och även kringservicen, leveranstider och sådant som att vi lämnar lokalerna rena och snygga efter oss.

step1

02

Miljöpolicy

För att leva upp till vår kvalitetspolicy har vi infört och tillämpar ett kvalitets-, miljö- och arbetsmiljösystem som genom erfarenhetsåterföring, intern och extern revision hålls vid liv och ständigt förbättras.

step1

03

Nöjd Kund Garanti

Rätt målare på rätt plats är grunden till ett riktigt väl utfört jobb! Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga med sitt val och därför erbjuder vi alla våra kunder 100 % Nöjd-Kund-Garanti.

Samarbetspartner

Med hjälp av våra samarbetspartners

Vi är experter på alla typer av renoveringen och
har samarbetspartners inom alla områden.