Ett brett tjänsteutbud

Alltid hög kvalitet

Måleriarbeten

Vi utför allt inom målning, både utomhus och inomhus och alla andra målningsarbeten (t.ex. lackering, renovering av dörrar, fönster, sprutmålning etc.). Vi använder oss av olika målningstekniker och kan arbeta med specialmaterial som t.ex. epoxy eller lasering. Inom målerikategorin ingår även montera gipsskivor, spackla, putsning och tapetsering.

Alltid hög kvalitet

Snickerier

Oavsätt om du behöver ett hyllsystem eller ett nytt kök, altan har vi idéerna och hantverket för att leverera den ultimata lösningen. Vi erbjuder våra kunder allt från trappor, skåpsnickerier till andra skräddarsydda lösningar i trä. De vanligaste snickaruppdrag hos oss är byggnationer av: byte av fönster och dörrar, bygga av altan, trädäck, brygga, carport, trappor, staket, golvläggning och m.m.

Alltid hög kvalitet

Plattsättning

Vi hjälper dig med alla typer av kakel, klinker, plattsättning och golvarbeten. Vi arbetar med allt inom plattsättning. Allt från den lilla kaklade ytan hemma i lägenheten eller villan till de storbygges entreprenader.

Alltid hög kvalitet

Terrasser, altaner

Låt oss hjälpa dig bygga altanen, terrassen eller verandan. Vi skräddarsyr efter terräng och underlag. Vi lägger stor vikt vid kvalitén på våra arbeten och vill alltid bygga med rätt material och rätt konstruktioner. Särskilt viktigt att göra detta är när vi bygger uteplatser för våra kunder.